page header

Wat eten we vandaag tijdens de lunch?

Geschikt voor alle gelegenheden

Bartels Catering is de geschikte partner voor zowel particuliere als zakelijke gelegenheden. Heeft u catering nodig op een locatie in Noord-Holland, bijvoorbeeld voor een vergadering, zakenlunch of management overleg? Of heeft u een groot feest, seminar of andere gelegenheid waar u heerlijk hapjes, luxe belegde broodje of complete maaltijden voor nodig heeft? Bartels Catering voorziet uw wensen op culinair gebied graag. Wij denken graag met u mee, vertel ons uw wensen en wij stellen u een passende invulling voor.

Regio

Bartels Catering is gevestigd aan de oostkant van Alkmaar direct naar de ringweg. Wij zijn dan ook vrijwel dagelijks te vinden in Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard en Sint Pancras. Door ons relatief grote bezorgingsgebied kan een flink deel van Noord-Holland gebruik maken van de cateringdiensten van Bartels Catering.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen bij Bartels Catering voor uw opdrachten in Noord-Holland? Neem dan zeker even contact met ons op via info@bartelscatering.nl of telefonisch op 072-512 2996. Samen zullen we de mogelijkheden bespreken, waarna we de aanvraag zo snel als mogelijk is in behandeling nemen. Uiteraard is een offerte altijd volledig vrijblijvend. Wij horen graag van u!