page header

Broodjes

Broodjes

Broodje van de maand

Elke maand verrast Bartels Catering met een heerlijk ‘broodje van de maand’. Hier leest u welk belegde broodje nu broodje van de maand is! Lees meer.

Sandwiches

Als variatie op een gezonde lunch is een sandwich altijd een goed idee. Deze dubbele, schuin doorgesneden boterham is verkrijgbaar met diverse soorten beleg. De heerlijke sandwiches van Bartels Catering zijn per stuk verkrijgbaar zodat u kunt variëren in smaak. Lees meer.

Speciale belegde broodjes

Met de speciale belegde broodjes van Bartels Catering zit u altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke baguette carpaccio of focaccia kip. De speciale belegde broodjes zijn zeer geschikt voor vergaderingen of een speciale gelegenheid. Maar omdat ze zo lekker zijn kunnen ze natuurlijk ook gewoon elke dag! Lees meer.

Warme broodjes

Trek in een tussendoortje? Of zoekt u naar afwisseling tijdens de lunch? Kies dan voor de warme broodjes van Bartels Catering! Een warm saucijzenbroodje of broodje frikandel voor de lekkere trek is altijd goed. Ook hiervoor kunt u natuurlijk bij Bartels Catering terecht. Lees meer.

>Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten!

Of bestel direct