page header

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Een verpletterende indruk maken op een belangrijke zakenrelatie? Of een lange vergadering waarbij lekkere hapjes een welkome onderbreking zijn? Dan bent u bij Bartels Catering aan het juiste adres. Wij verzorgen lekkere hapjes, belegde broodjes en buffetten. Voor zowel kleine als grote groepen. Hierbij kunt u denken aan een exclusieve zakenlunch. Een complete verzorging van belegde broodjes en drankjes tijdens een vergadering of personeelsbijeenkomst. Lunchpakketten voor een teamdag. Een barbecue tijdens een personeelsfeest. Of gewoon borrelhapjes voor de vrijdagmiddagborrel.

Vergaderbroodjes

De inwendige mens versterken na een ochtend hard werken? Of even de zinnen te verzetten tijdens een lange vergadering? Speciaal voor vergaderingen of bijeenkomsten levert Bartels Catering vergaderbroodjes. Heerlijke belegde broodjes waarmee u er weer even tegenaan kunt.  Lees meer.

Lunchpakketten

Als u hard werkt en lange dagen maakt, is een gezonde lunch heel belangrijk. Lekker vers brood, hartig beleg, zoet beleg, groenten en fruit, quiche en salade. De lunchpakketten van Bartels Catering wordt afhankelijk van het aantal personen en de persoonlijke wensen gevuld. De lunchpakketten zijn ook zeer geschikt voor een teamdag of teamuitje.  Lees meer.

Huisgemaakte luxe hapjes

Een jubilaris, verjaardag, open huis of een bijeenkomst? Hierbij is een schaal huisgemaakte luxe hapjes of amuse hapjes meer dan welkom. Bij Bartels Catering kunt u onder andere terecht voor soesjes met krab of carpaccio. Maar ook voor canapés met rosbief of zalm en huisgemaakte quiche.  Lees meer.

Buffetten

Een officiële opening, een feest of een seminar. Allemaal gelegenheden waarbij een buffet zeer geschikt is. Bartels Catering biedt verschillende buffetten. Zoals bijvoorbeeld een Italiaans of Hollands getint buffet. Lees meer.

Vrijdagmiddagborrel

Na een week lang buffelen en stressen op kantoor, op de werkvloer of op de bouw is het tijd om met de collega’s achterover te leunen en te ontspannen. Daar hoort natuurlijk een biertje, een wijntje of een borreltje bij. Maar een vrijdagmiddagborrel is niet compleet zonder lekkere borrelhapjes.  Lees meer.

>Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten!

Of bestel direct!