page header

Catering voor thuis

Catering voor thuis

Feesten en partijen

Een verjaardag, bruiloft, jubileum of een familiefeest. Stuk voor stuk gezellige aangelegenheden, waarbij u uw gasten hoogstwaarschijnlijk lekkere hapjes en drankjes voor wilt schotelen. Geen zin om hiervoor uren in de keuken te staan? Dan is Bartels Catering de oplossing voor u. Lees meer.

Barbecue

Gezellig samenzijn met familie, vrienden, collega’s of buren onder het genot van een lekker koud drankje en een goed stuk vlees: wie houdt er nu niet van barbecueën? Bartels Catering verzorgt uw barbecue tot in de puntjes, zodat u geen omkijken meer heeft naar de voorbereiding. Lees meer.

Een persoonlijk afscheid

Afscheid nemen van een dierbare zoals u dat graag wilt, op een manier die het beste bij u en bij de overledene past. Bartels Catering kan de catering voor een uitvaart geheel naar uw wensen verzorgen, maatwerk bij u thuis of op een door u gekozen locatie. Lees meer.

Verjaardag

Een verjaardag van een ander is vaak leuker dan uw eigen verjaardag: geen urenlange voorbereidingen in de keuken, niet de hele dag rondrennen om de gasten te voorzien van lekkere hapjes en drankjes en vooral geen rommel als iedereen de deur uit is! Lees meer.

Housewarming

Een housewarming is de ideale manier om uw mooie, nieuwe huis te laten zien aan alle vrienden en familie. Uiteraard wilt u alles tiptop in orde hebben voordat de gasten komen, waardoor er vaak weinig tijd overblijft voor het verzorgen van de lekkere hapjes en drankjes voor de gasten. Geen nood, bij Bartels Catering kunnen wij dit voor u verzorgen. Lees meer.

Kraamcatering

Een baby op komst? Er breekt voor u een mooie, onvergetelijke maar zeker ook drukke periode aan. Steeds meer ouders verkiezen een kraamfeest boven de traditionele kraamvisite, zodat ze niet meer wekenlang beschuit met muisjes aan onverwacht bezoek hoeven te serveren en zo alle tijd hebben om optimaal te genieten van hun kleintje. Lees meer.

Ontbijt

Bartels Catering verzorgt de lekkerste ontbijtservice in Alkmaar. Of het nu gaat om zakelijke of privé gelegenheden, wij kunnen het voor u regelen. Hoe lekker kan het zijn om de dag te beginnen met een goed en stevig ontbijt? Verras uw partner met een lekker romantisch ontbijtje op bed of pep uw werknemers tijdens een drukke vroege vergadering op met een lekker en gezond ontbijt. Bestaande uit heerlijke belegde broodjes.    Lees meer.

Of bestel direct!