page header

Vergaderarrangement

Tijdens lange vergaderingen zijn goede lunchpauzes onmisbaar. Voor een goede maaltijd tussendoor is het aan te raden om een vergaderarrangement af te sluiten bij een goede cateraar. Op die manier kan de vergadering na de lunch weer worden voortgezet door mensen met hernieuwde energie. Dit terwijl u zelf geen omkijken meer heeft naar het eten dat voor de mensen die deelnemen aan de vergadering gemaakt moet worden. Uiteraard kunt u zeggen dat iedereen zelf voor zijn eigen moet zorgen, maar een vergaderarrangement wordt vaak veel meer gewaardeerd. Zeker bij vergaderingen over echt belangrijke onderwerpen zoals de bedrijfsstrategie is het aan te raden om tussendoor te zorgen voor goed eten. Hoe langer een vergadering duurt hoe meer een vergaderarrangement aan te raden is.

Vergaderarrangement regio Alkmaar

Als u een vergaderarrangement wilt bestellen in de regio van Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en Oudorp kunt u contact opnemen met Bartels Catering. Wij zullen graag een vergaderarrangement op maat samenstellen. Op deze wijze heeft u er geen omkijken meer naar. En uiteraard wordt het arrangement bezorgd op het moment dat u aangegeven heeft. Zo weet u precies op welk tijdstip het eten klaarstaat. Uiteraard is het ook mogelijk om een vergaderarrangement te bestellen voor vergaderingen met externe relaties. Tijdens deze besprekingen is een goede maaltijd namelijk ook vaak onmisbaar.

Offerte aanvragen voor vergaderarrangement

Als u in de regio Alkmaar een offerte aan wilt vragen voor een vergaderarrangement kunt u uw wensen doorgeven aan Bartels Catering. Samen met u zullen wij dan de mogelijkheden bespreken. Een vergaderarrangement is namelijk altijd maatwerk. Zeker als u vaker gebruik wilt maken van het arrangement is het nodig om hier variatie in aan te brengen. Zo houdt u de verrassing erin, en daarmee het personeel langer tevreden. Neem daarom vandaag nog contact op met Bartels Catering om alle mogelijkheden en wensen op een rijtje te zetten.