page header

Salade bestellen

Wilt u salade bestellen voor een groot feest of voor bij u op de zaak? In de regio Alkmaar is Bartels Catering de ideale partij om salade bij te bestellen. Of het nu gaat om grote hoeveelheden of slechts enkele salades, Bartels Catering biedt de mogelijkheid om het te leveren.

Salade voor feest bestellen

Als u een feest met veel gasten gaat organiseren, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan biedt een salade een heerlijk tussendoortje. Veel gasten krijgen tijdens het feesten namelijk honger, iets wat natuurlijk niet goed voor de sfeer (of de duur) van het feest is. Daarom is het altijd aan te raden om tussendoor wat eten te serveren. Salade bestellen is dan een goede oplossing, zodat het feest op een gezonde en verantwoorde wijze tot in de late uurtjes door kan gaan.

Salade op de zaak

Moeten u en uw collega’s overwerken maar heeft u geen zin in een vette hap? Bestel dan eens een salade! Ook tijdens vergadering kan het heerlijk zijn om eens een salade als lunch te nemen. Een salade zit barstensvol energie, en is weer eens wat anders dan altijd het zelfde eten tijdens de vergaderingen. Daarnaast is een salade vaak ook een stuk gezonder dan het eten dat de meeste bedrijven serveren. Heeft u een lange vergadering gepland of weet u dat u moet gaan overwerken en wilt u daarvoor salade bestellen? Neem dan zeker contact op met Bartels Catering. Graag maken wij een passend aanbod voor uw salade.

Meerdere salades mogelijk

Uiteraard is het mogelijk om meerdere soorten salades te bestellen. Er zijn ontelbare varianten te bedenken. Bartels Catering adviseert u graag over de te bestellen soorten salade. Neem daarom vandaag nog contact op met Bartels Catering voor het bespreken van de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte. Bartels levert salades in de omgeving van Alkmaar, Langedijk, Oudorp en Heerhugowaard.