page header

Ontbijtservice Langedijk

Bent u op zoek naar een ontbijtservice in de omgeving van Langedijk? Neem dan zeker eens contact op met Bartels Catering. Duit bedrijf heeft zich gespecialiseerd als cateraar en als ontbijtservice. Als u een ontbijt wilt organiseren, of dit nu zakelijk of particulier is, bij Bartels Catering kunt u altijd terecht met al uw wensen. Zij zullen vervolgens het juiste ontbijtpakket samenstellen.

Waar ontbijt laten bezorgen?

U kunt het bestelde ontbijt overal in Langedijk laten bezorgen. Dit kan dus zowel bij u thuis als op het werk zijn. Uiteraard bepaalt u zelf hoe laat het ontbijt langsgebracht wordt. Bartels Catering zal altijd zorgen voor aanwezigheid ruim voor dat het ontbijt plaatsvindt. Daarnaast zal er ook altijd zorggedragen worden voor de nodige accessoires, zoals servetten. U heeft dus nergens geen omkijken meer naar! Dat is ook het voordeel van een ontbijtservice, alle zorgen worden u uit handen genomen.

Wat doet een ontbijtservice?

Een ontbijtservice is meer dan alleen het rondbrengen van ontbijtjes. Uiteraard wordt het ontbijt met veel zorg samengesteld en vers bereid. Bartels Catering maakt alleen gebruik van verse producten. Hierdoor weet u zeker dat u kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Naast het ontbijt is het ook mogelijk om de koffie en thee te bezorgen. Uiteraard wordt deze dezelfde ochtend vers bereid en aangeleverd op een warme temperatuur. De bezorging vindt plaats op het door u aangegeven tijdstip, waarbij service hoog in het vaandel staat. Voor meer informatie over de service kunt u contact opnemen met Bartels Catering.

Offerte aanvragen?

De prijs van de ontbijtservice in de omgeving van Langedijk is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Bartels Catering zal uw wensen dan ook eerst altijd uitvoerig met u bespreken. Aan de hand hiervan zal een vrijblijvende offerte worden opgesteld. Neem daarom snel contact met Bartels Catering op en u kunt binnenkort genieten van een heerlijk ontbijt!