page header

Ontbijtservice Alkmaar

Cateringbedrijf Bartels verzorgt de lekkerste ontbijtservice in Alkmaar. Of het nu gaat om zakelijke of privé gelegenheden, Bartels kan het voor u regelen. Hoe lekker kan het zijn om de dag te beginnen met een goed en stevig ontbijt? Bartels kan het lekkerste ontbijt bij u bezorgen dat helemaal aan uw wensen voldoet. Verras uw partner met een lekker romantisch ontbijtje op bed of pep uw werknemers tijdens een drukke vroege vergadering op met een lekker en gezond ontbijt. Bartels kan het beste ontbijt verzorgen in Alkmaar zonder dat u zelf naar de winkel hoeft te gaan en te zwoegen in de keuken. Het cateringbedrijf levert u een rustig, zorgeloos en culinair begin van de dag. Wat wilt u nog meer?

Ontbijt bezorgen voor bijzondere gelegenheden

Is er een werknemer jarig of is het Valentijnsdag? Dit zijn de perfecte gelegenheden om de mensen die altijd zo hard werken of waar u zoveel om geeft extra in de watten te leggen door middel van een lekker en fris ontbijt van cateringbedrijf Bartels. Zo´n klein iets kan iemands dag meteen goed maken. Op welke locatie dan ook in de omgeving van Alkmaar, de ontbijtservice van cateringbedrijf Bartels kan u het lekkerste ontbijt op de gewenste tijd en locatie bezorgen.

Lokaal en daarom vers

Ontbijtservice Bartels levert alleen in de omgeving van Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard en Oudorp. Op deze manier zijn de bezorgafstanden nooit lang, waardoor het ontbijt extra vers blijft. U krijgt bij de ontbijtservice van Bartels dus altijd gegarandeerd een lekker vers ontbijt.

Contact opnemen

Om al uw wensen in kaart te brengen voor het lekkerste ontbijt kunt u het beste contact opnemen met cateringbedrijf Bartels. Een van de medewerkers zal u zo goed mogelijk helpen bij het samenstellen van het perfecte ontbijt. Ook kunt u tijdens dit gesprek uw eventuele allergieën aangeven zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Kortom, neem contact op met de ontbijtservice van Bartels om het beste ontbijt van Alkmaar te laten bezorgen!