page header

Ontbijt bezorgen

Wilt u voor een speciale gelegenheid uw ontbijt laten bezorgen? Zowel voor zakelijk als privé biedt Bartels Catering de uitkomst. Dankzij de ontbijtservice van dit cateringbedrijf hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u het ontbijt gaat organiseren, want dat wordt allemaal overgenomen door Bartels Catering. Uiteraard is het mogelijk om het ontbijt volledig aan uw wensen aan te passen.

Zakelijk ontbijt laten bezorgen

Wilt u een ontbijt organiseren op uw bedrijf en zoekt u daar een ontbijtservice voor? Dan heeft u in Bartels Catering het juiste bedrijf gevonden. Bartels heeft veel ervaring met het opstellen van ontbijten voor verschillende gelegenheden. Ook op zakelijk gebied kan Bartels dus veel voor u betekenen. Of het nu gaat om een ontbijt voor een kleine groep zakenrelaties of voor tientallen mensen aan personeel, alles is mogelijk. Uiteraard wordt het ontbijt op het tijdstip dat u het wenst bezorgd. Hierdoor bent u er van verzekerd dat niemand hoeft te wachten op zijn of haar ontbijt. Neem voor de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte zeker even contact op met Bartels Catering. Uw ontbijt kan al binnen korte tijd op uw bedrijf bezorgd worden!

Ontbijt bezorgen voor speciale gelegenheden

Naast de uitgebreide mogelijkheden voor zakelijk ontbijt is het uiteraard ook mogelijk om dit te doen voor particulieren. Vaak hebben mensen bij speciale gelegenheden behoefte aan iets speciaals. Eén van de mogelijkheden daarbij is om een uitgebreid en heerlijk ontbijt te laten bezorgen. Zeker op dagen als Valentijnsdag of een huwelijksdag is dit immens populair. Wilt u ook een ontbijt laten bezorgen voor een speciale gelegenheid? Neem dan contact op met Bartels Catering voor de mogelijkheden.

Regio

Vanwege de afstand is Bartels Catering niet in geheel Nederland actief. Door de rijtijden kort te houden is het mogelijk om echt vers ontbijt te bezorgen. Bartels Catering is dan ook actief in de omgeving van Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard en Oudorp.