page header

Luxe belegde broodjes

Luxe belegde broodjes zijn ideaal voor feesten en voor grote zakelijke gelegenheden. Als u zelf niet de mogelijkheid heeft om deze broodjes te maken kunt u dit altijd uitbesteden aan een cateraar. In de omgeving van Langedijk, Alkmaar, Heerhugowaard en Oudorp kunt u daarvoor terecht bij Bartels Catering. Alle soorten luxe belegde broodjes zijn mogelijk!

Luxe belegde broodjes op feesten

Voornamelijk op bruiloften en andere feesten van een dergelijke omvang komt het vaak voor dat de organisator van het feest ook voor eten zorgt. Dit kan een complete maaltijd zijn, maar bijvoorbeeld ook enkel bestaan uit luxe belegde broodjes. Zeker als een feest overdag plaatsvindt zijn broodjes een ideale oplossing. Deze broodjes kunnen natuurlijk altijd aangevuld worden met warme hapjes of andere lekkernijen. Wilt u luxe belegde broodjes bestellen voor uw feest in de omgeving van Alkmaar? Neem dan zeker contact op met Bartels Catering. Graag bespreken wij met u alle wensen en mogelijkheden. Uiteraard kunt u zelf ook een deel van het beleg bepalen. In overleg is zo goed als alles mogelijk.

Belegde broodjes op bedrijven

Als u voor een groot bedrijf werkt en er komt een belangrijke zakenpartner langs om zaken te bespreken dan wilt u hem of haar natuurlijk wel een fatsoenlijke lunch aanbieden. Ook voor overwerkmaaltijden en tijdens vergaderingen kunnen luxe belegde broodjes zorgen voor een heerlijke lunch, waardoor uw personeel en zakenrelaties vol energie weer verder kunnen. Wilt u luxe belegde broodjes voor op uw zaak bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bartels Catering, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor luxe belegde broodjes zijn in principe eindeloos. Er zijn vele verschillende soorten beleg mogelijk, en ook de soorten broodjes lopen uiteen van wit tot donker volkoren en nog veel meer. Neem daarom altijd even contact op met Bartels Catering om de mogelijkheden te bespreken.