page header

Lunch catering

Wilt u catering inschakelen voor uw lunch? Dat is een goede keuze! Door uw lunch uit te besteden aan een bedrijf dat hier haar vak van gemaakt heeft bent u verzekerd van kwaliteit. Bartels Catering biedt de mogelijkheid om het verzorgen van uw lunch compleet voor u uit handen te nemen. U hoeft dus nergens naar om te kijken, alles wordt voor u geregeld.

Waar bezorgt Bartels Catering lunch?

Bartels Catering biedt lunch mogelijkheden in de omgeving Alkmaar (Beverkoog en Boekelermeer), Heerhugowaard, Oudorp en Langedijk. Alle gebieden rondom deze plaatsen worden beleverd door Bartels Catering. Als u gevestigd bent in deze regio en graag uw lunch wilt uitbesteden aan een cateraar raden wij u aan om zeker contact op te nemen met Bartels Catering. Samen zullen we vervolgens uw lunchwensen bespreken.

Wat valt er onder een lunch?

U kunt uw lunch grotendeels zelf bepalen. Als u bepaalde wensen heeft dan kan Bartels Catering daar in de meeste gevallen voor zorgen. Uiteraard kan Bartels catering ook een voorstel voor uw lunch doen als u zelf niet goed weet wat uw lunch zou moeten omvatten. Een lunch kan bijvoorbeeld bestaan uit belegde broodjes, maar kan uiteraard ook aangevuld worden met soepen of andere warme maaltijden. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Eén ding staat echter vast: Bartels catering gebruikt voor de lunch alleen verse producten. De kwaliteit van uw eten is dus altijd goed te nemen. Daarnaast wordt alles altijd vers bereid.

Contact opnemen

Om uw wensen voor uw lunch volledig in kaart te brengen gaat Bartels Catering graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Als uw wensen volledig duidelijk zijn zal Bartels een offerte voor u opstellen. Deze is uiteraard volledig vrijblijvend. Neem daarom snel contact op met Bartels catering en laat uw lunch goed regelen door een ware professional.