page header

Lunch bezorgen

Een goede lunch laten bezorgen laat u uiteraard doen door iemand die verstand heeft van zijn vak, een goede cateraar dus. Als u een lunch wilt laten bezorgen in de omgeving van Alkmaar, dan kunt u daarvoor terecht bij Bartels Catering. Dit cateringbedrijf heeft al vele lunches bezorgd, en doet dit niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de lunch voor een feest laten bezorgen. Op deze manier heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Zakelijke lunch bezorgen

Veel bedrijven zien de noodzaak van goed eten in. Een lunch laten bezorgen is dan vaak de oplossing, en uiteraard stukken beter dan het personeel naar de snackbar of de pizzeria sturen. Door een gezonde lunch te laten bezorgen zal het ziekteverzuim van uw personeel dan ook zeker omlaag gaan, omdat ze nu eenmaal veel gezonder eten. Daarbij voorkomt het de noodzaak voor hen om op andere plaatsen eten te gaan halen. Doordat u als bedrijf zelf zorgt voor het eten zullen ze u ook meer waarderen. Voor het bezorgen van een zakelijke lunch in de omgeving van Alkmaar, Langedijk, Oudorp en Heerhugowaard kunt u terecht bij Bartels Catering. Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Lunch bestellen

Wilt u een lunch laten bezorgen in ons bezorgingsgebied? Neem dan zeker contact op met Bartels Catering, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Lunches zijn er in verschillende soorten en maten, dus graag bespreken we eerst met u samen de mogelijkheden. U kunt er namelijk voor kiezen om bijvoorbeeld alleen belegde broodjes te bestellen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een salade of een complete warme maaltijd. De keuze is volledig aan u. Graag horen wij uw wensen! Een door ons opgestelde offerte is natuurlijk altijd vrijblijvend van aard.