page header

Catering Noord-Holland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw catering kan doen in Noord-Holland? Dan heeft u in Bartels Catering een goede partner gevonden. Met een groot werkgebied rondom de omgeving van Alkmaar kunnen wij een flink deel van Noord-Holland voorzien van catering. Of het nu gaat om catering voor bedrijven of voor particulieren, Bartels Catering is de ideale partner om mee samen te werken. Op het gebied van catering zijn wij van alle markten thuis. Of het nu gaat om simpele belegde broodjes, of complete arrangementen voor bruiloften of andere feesten, Bartels Catering kan het regelen!

Regio

Bartels Catering is gevestigd in de regio Langedijk, Heerhugowaard, Oudorp en Alkmaar. In Alkmaar is het bedrijf voornamelijk actief in de gebieden Beverkoog en Boekelermeer. Door dit relatief grote bezorgingsgebied kan een flink deel van Noord-Holland gebruik maken van de cateringdiensten van ons bedrijf. Al vele klanten gingen ons voor, waardoor het ons zeker niet aan ervaring ontbreekt.

Voor zakelijk en particulier

Op zowel particulier als zakelijk niveau kunt u terecht bij Bartels Catering. Heeft u een bedrijf dat gevestigd is in Noord-Holland en heeft u daarvoor catering nodig, bijvoorbeeld voor vergaderingen of een zakenlunch met meerdere personen? Of heeft u juist een groot feest waar u lekkere hapjes, luxe belegde broodjes of complete maaltijden voor nodig heeft? Voor Bartels Catering is geen enkele opdracht te gek. Graag bespreken we dan ook samen met u uw wensen en leggen onze standaard arrangementen aan u voor. Op deze wijze komen we zo goed als altijd tot een passende oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen bij Bartels Catering voor uw opdrachten in Noord-Holland? Neem dan zeker even contact met ons op. Samen zullen we de mogelijkheden bespreken, waarna we de aanvraag zo snel als mogelijk is in behandeling nemen. Uiteraard is een offerte altijd volledig vrijblijvend. Wij horen graag van u!