page header

Catering broodjes

Zoekt u iemand die de catering van uw broodjes kan verzorgen? Als u op zoek bent naar een cateraar in de omgeving van Langedijk, Heerhugowaard, Oudorp of Alkmaar kunt u voor al uw broodjes terecht bij Bartels Catering. Al geruime tijd zijn zij dé specialist als het om catering gaat. Ook voor uw broodjes is Bartels dus het ideale adres in de regio.

Catering en broodjes voor partijen en feesten

Als u een groot feest met veel gasten gaat organiseren wilt u hen natuurlijk ook lekker eten voorzetten. Zeker als het feest al in de middag begint kan er veel behoefte zijn aan broodjes. Heeft u binnenkort een bruiloft, jubileum of ander groot feest en wilt u de catering van de broodjes graag door iemand anders laten doen, dan kunt u contact opnemen met Bartels Catering. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en uw wensen. Uiteraard is het mogelijk om het beleg van de broodjes volledig zelf te bepalen.

Catering en broodjes voor het zakenleven

Ook in de zakelijke wereld komt het vaak voor dat de wens om de catering van broodjes door een externe partij te laten regelen in vervulling gebracht moet worden. Bartels Catering is de ideale partij om dit van u over te nemen. Als u en uw personeel bijvoorbeeld moeten overwerken kan er behoefte zijn aan een bedrijf dat snel voor u klaarstaat en op de gewenste tijden voor een geschikte maaltijd zorgt. Ook tijdens vergadering kunnen er broodjes verzorgt worden door Bartels Catering. U hoeft het maar aan te geven, en wij gaan het voor u in orde maken.

Offerte aanvragen

Om exact te weten waar u aan toe bent kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij Bartels Catering. Graag bekijken wij samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Wij gaan graag aan de slag met de catering van de door u bestelde broodjes!