page header

Brunch Alkmaar

Heeft u geen zin een vroeg ontbijt maar wilt u wel genieten van een heerlijke brunch in Alkmaar? Bestel dan een brunch bij Bartels Catering! Voor alle soorten brunches heeft Bartels Catering in Alkmaar wel een oplossing. Of het nu om een uitgebreide zakenbrunch gaat of een romantische brunch voor twee, Bartels Catering heeft altijd een passend aanbod klaar. Uiteraard is het mogelijk om uw eigen wensen te verwerken in de brunch. Dit zal altijd in goed overleg plaatsvinden. Neem daarom vandaag nog contact op met dé cateraar van Alkmaar: Bartels Catering. Wij doen u graag een passende aanbieding.

Brunch op de zaak

Wilt u voor bijvoorbeeld een vergadering of zakengesprek een brunch organiseren op uw bedrijf? Laat dit dan doen door iemand die zijn vak gemaakt heeft van het organiseren van brunches en andere maaltijden. Bartels Catering is hiervoor de geschikte partner. Of het nu om een brunch met enkele personen gaat, of voor complete bedrijfsdivisies, Bartels Catering kan het voor u verzorgen. Uiteraard wordt de brunch volledig aangepast aan uw wensen, zodat het uw personeel aan niets ontbreekt.

Warme en koude gerechten

Een brunch is wel iets meer dan alleen een verlaat ontbijt. Aangezien een brunch later op de dag plaatsvindt heeft u waarschijnlijk ook behoefte aan meerdere voedingsstoffen. Daarom is een brunch vaak ook iets uitgebreider, en bestaat vaak uit een combinatie van warme en koude gerechten.Hoe dit precies samengesteld wordt is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Er is in ieder geval heel veel mogelijk!

Brunch offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een brunch? Of het nu om een zakelijke of particuliere brunch gaat, Bartels Catering staat graag voor u klaar. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en wensen. Hieruit komt vervolgens een ideaal brunchpakket, dat we op de afgesproken tijd op de juiste plaats komen bezorgen.