page header

Broodjes catering

Broodjes bestellen doet u natuurlijk bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in catering. Op deze manier bent u er van verzekerd dat u de beste broodjes krijgt, terwijl de kwaliteit en service altijd een onverminderd punt van aandacht zijn. Bij Bartels Catering is het dan ook mogelijk om de lekkerste broodjes te bestellen.

Broodjes voor verschillende gelegenheden

Er zijn vele gelegenheden denkbaar waarvoor u broodjes zou kunnen bestellen bij een catering bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea, bruiloften en andere feestelijkheden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw gasten uithongeren. In de meeste gevallen is een volledige maaltijd teveel om te serveren op een dergelijk feest. Bartels Catering biedt in dit geval dan de oplossing: lekkere vers belegde broodjes!

Zakelijk broodjes en catering bestellen

Als u bedrijf heeft dan heeft u soms iemand nodig voor de catering. Vaak worden er bijvoorbeeld broodjes bestelt voor het personeel dat over moet werken. Ook bij lange vergaderingen komt het vaak voor dat er iets te eten geregeld wordt voor het personeel. Daarnaast kan het ook goed zijn voor uw zakenrelaties om hen eens te verrassen met lekkere broodjes of andere catering. Ook op zakelijk gebied kan Bartels Catering veel voor u betekenen. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Regio

Voor het bezorgen van broodjes en andere cateringactiviteiten is Bartels Catering slechts actief in een bepaalde regio. Hierdoor is een snelle levertijd en hoge kwaliteit gegarandeerd. De regio van Bartels Catering bedraagt het gebied rond Heerhugowaard, Langedijk en Oudorp. Ook Beverkoog en Boekelermeer (omgeving Alkmaar) vallen binnen het bezorggebied. Vraag nu dan ook snel een offerte aan bij Bartels Catering als u graag broodjes wilt bestellen, voor welke gelegenheden dan ook. Alle wensen zijn uiteraard volledig bespreekbaar! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.