page header

Broodjes bezorgen

Broodjes laten bezorgen kunt u om uiteenlopende redenen laten doen. Zowel zakelijk als privé is het mogelijk om broodjes te laten bezorgen. Als u in de omgeving van Alkmaar Beverkoog/Boekelermeer, Heerhugowaard, Oudorp of Langedijk gevestigd bent is Bartels Catering uw ideale partner als het om het bezorgen van broodjes gaat. Dankzij de ervaring van dit bedrijf kunt u er van uitgaan dat afspraken altijd nagekomen worden.

Belegde broodjes laten bezorgen

Uiteraard wilt u ook beleg op de broodjes die u laat bezorgen. Bartels Catering biedt hierin een ruime keuze. U bepaalt zelf hoe de broodjes belegd worden. Uiteraard is het ook mogelijk om de keuze aan Bartels over te laten. Het bezorgen van broodjes die aan uw wensen voldoen is namelijk niet voor niets ons vak. Het aantal broodjes en het beleg daarvan zal volledig in samenspraak met u geregeld worden.

Broodjes voor verschillende gelegenheden

Er zijn veel verschillende gelegenheden waarvoor broodjes besteld kunnen worden. Het kan gaan om feesten zoals een communie, bruiloft of verjaardag, maar ook voor zakelijke gelegenheden zijn er mogelijkheden genoeg. Heeft u bijvoorbeeld een lange vergadering waarvoor u een goed verzorgde lunchpauze in wilt lassen, of moet u veel overuren door uw personeel laten maken? Voor al deze gelegenheden heeft Bartels Catering dé oplossing. Laat uw broodjes dan ook zeker bezorgen door ons cateringbedrijf!

Regio

Wij bezorgen broodjes in de volgende gebieden:

  • Alkmaar Beverkoog
  • Alkmaar Boekelermeer
  • Langedijk
  • Oudorp
  • Heerhugowaard
  • Wilt u ook broodjes laten bezorgen in deze regio? Neem dan zeker contact met ons op! Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en zullen meteen de afspraken vastleggen in onze agenda. Op deze wijze bent u er van verzekerd dat uw broodjes op tijd bezorgd zullen worden. Als u het wenst is het uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te stellen. Onze contactgegevens treft u uiteraard op onze website aan.