page header

Broodjes bestellen

Broodjes bestellen kunt u om uiteenlopende redenen doen. Bij veel bedrijven is het bijvoorbeeld een traditie dat er broodjes besteld worden als er overgewerkt wordt of als er lange vergaderingen plaatsvinden. Ook bij veel feesten en partijen is het laten bezorgen van broodjes niet vreemd. Zeker als het om grote feesten zoals een bruiloft of een 50 jarig jubileum gaat worden er vaak zoveel mensen uitgenodigd dat het geen doen meer is om zelf voor lekker eten te zorgen. In dat geval kan het bestellen van broodjes uitkomst bieden. Bartels Catering kan voor u de broodjes beleggen en leveren op het tijdstip dat u ze nodig heeft.

In welke regio?

Bartels Catering biedt de mogelijkheid om broodjes te bestellen in de regio van Alkmaar. Ook plaatsen als Oudorp en Langedijk vallen hieronder, net als Heerhugowaard. Als u broodjes wilt bestellen in de regio komt Bartels Catering graag met u in contact over de mogelijkheden. Er zijn namelijk vele verschillende soorten broodjes en beleg mogelijk. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten om hoeveel broodjes het gaat en wanneer ze afgeleverd moeten worden.

Altijd vers

Bartels Catering heeft versheid hoog in het vaandel staan. Uw broodjes worden dan ook altijd vers gemaakt voordat ze bezorgd worden. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Aangezien er altijd in de regio bezorgd wordt is het mogelijk om de broodjes vers af te leveren. Hierdoor is er nooit sprake van droge broodjes of producten die niet meer lekker zijn.

Bestellen

Als u broodjes wilt bestellen bij Bartels Catering kunt u dit doen door simpelweg contact met ons op te nemen. We bespreken graag samen de wensen, zodat we een overzichtelijke offerte voor u kunnen maken. Uiteraard is deze altijd volledig vrijblijvend. Daarnaast maken we ook graag meteen bezorgafspraak, zodat u er zeker van bent dat u de broodjes die u besteld heeft ook op het juiste tijdstip geleverd worden.