page header

Belegde broodjes bestellen

Het bestellen van belegde broodjes doet u natuurlijk bij een cateraar bij u in de buurt. Op deze manier voorkomt u hoge kosten voor de bezorging, en zal de kwaliteit van de broodjes ook een stuk beter zijn. Als u in de omgeving van Langedijk, Heerhugowaard, Oudorp en Alkmaar belegde broodjes wilt bestellen kunt u terecht bij Bartels Catering. Wij bieden vele verschillende soorten belegde broodjes aan, waardoor u een gevarieerd aanbod kunt bestellen. Hierdoor zit er altijd wel voor ieder wat wils bij.

Belegde broodjes voor bedrijven

Bedrijven hebben vaak belegde broodjes nodig. Bijvoorbeeld als er weer eens overgewerkt moet worden of als er lange vergaderingen plaats gaan vinden kan het personeel altijd wel een oppepper gebruiken om het langere tijd vol te houden. In plaats van naar de snackbar te gaan is het ook mogelijk om belegde broodjes te bestellen. Hierdoor heeft uw personeel niet alleen een voedzame en lekkere maaltijd, maar ook nog eens een gezonde. Hierdoor dringt u misschien onbewust het ziekteverzuim van uw personeel terug. Als u belegde broodjes wilt bestellen voor uw bedrijf kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Bartels Catering. Voor zowel kleine als grote bedrijven zijn er vele mogelijkheden om belegde broodjes te bestellen.

Belegde broodjes voor feesten

Als u een feest gaat organiseren dat overdag plaatsvindt en waar veel mensen op af komen kunnen wij ons voorstellen dat u er niet aan toekomt om uw gasten van eten te voorzien. Een goede oplossing is dan het bestellen van belegde broodjes. Dit kunt u doen door contact met Bartels Catering op te nemen. Samen bespreken we dan de mogelijkheden voor uw feest. Uiteraard hoeven het niet altijd feestelijke gelegenheden te zijn om broodjes te bestellen, ook voor andere gelegenheden kunnen wij u van broodjes voorzien.

Contact opnemen

Heeft u interesse in het bestellen van belegde broodjes in de omgeving van Alkmaar? Neem dan zeker contact op met Bartels Catering, zodat wij uw wensen duidelijk in kaart kunnen brengen. Aan de hand van uw wensen zullen wij u een voorstel doen voor het aantal broodjes en de soorten beleg.