page header

Ontbijtservice Heerhugowaard

Bartels Catering levert ook ontbijtservice in Heerhugowaard. Wilt u de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt in de omgeving van Heerhugowaard? Neem dan zeker eens contact op met Bartels Catering. Alle soorten ontbijten zijn mogelijk om te leveren, of het nu gaat om een zakelijk of particulier ontbijt.

Zakelijke ontbijtservice Heerhugowaard

Veel bedrijven in de omgeving van Heerhugowaard wensen gebruik te maken van een ontbijtservice om hun personeel of zakenrelaties van een goed ontbijt te voorzien. Hierdoor begint hun dag al meteen goed. Vaak is de ontbijtservice voor bedrijven in Heerhugowaard onderdeel van een groter geheel, zoals bijvoorbeeld een lange vergadering of een teamuitje. Bartels Catering kan er voor zorgen dat er een ontbijt geleverd wordt dat precies op uw wensen afgestemd wordt. Wenst u meer informatie of wilt u meteen een offerte aanvragen? Neem dan zeker contact op met Bartels Catering!

Ontbijtservice voor meerdere gelegenheden

Er zijn veel uiteenlopende redenen te verzinnen om iemand te verassen met een ontbijtje. Als u in de omgeving van Heerhugowaard woont kunt u hiervoor gebruik maken van de mogelijkheden van de ontbijtservice van Bartels Catering. Samen met u wordt er gekeken naar uw wensen. Deze worden vervolgens vertaald in de samenstelling van een heerlijk vers ontbijtje. Bartels ontbijtservice is niet ver van Heerhugowaard gevestigd, wat er voor zorgt dat de rijtijd kort is. Hierdoor komt het ontbijt altijd vers aan, wat de smaak uiteraard ten goede komt. Uiteraard bent u altijd degene die bepaalt hoelaat dat het ontbijt geleverd moet worden. Bartels Catering zal altijd ruim op tijd aankomen, zodat uw gasten niet hoeven te wachten op hun ontbijt.

Vraag een offerte aan

Als u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden die de ontbijtservice van Bartels Catering biedt kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen. Samen met u zullen uw wensen worden omgezet in een heerlijk ontbijtje!