page header

Over Bartels Catering

Bartels Catering is inmiddels een begrip in de regio Alkmaar. Vele bedrijven weten Remco Bartels te vinden voor belegde broodjes, salades en lekkere hapjes.

Remco heeft jarenlange ervaring als kok. Waarbij hij de laatste jaren vooral actief was in de catering. Daardoor kent Remco het klappen van de zweep als geen ander. Hij was jarenlang werkzaam bij voormalige werkgever AC de Boer. Na de sluiting van het bedrijf ging hij van start met zijn eigen cateringbedrijf, Bartels Catering.

Bartels Catering onderscheidt zich door brood, hapjes en salades van kwaliteit. Kwalitatief hoogwaardige producten, nét even anders, voor een vriendelijke prijs. Remco richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.

Van verjaardag hapjes tot catering voor uw bruiloft. Van belegde broodjes voor uw zakenlunch tot borrelhapjes voor uw personeelsfeest. Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht. Klanten kunnen een keuze maken uit het standaardassortiment. Maar maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. De klant is koning bij Bartels Catering, en dat proeft u!

Meer informatie? Neem contact op viainfo@bartelscatering.nlof 072-5122996.